ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Sunday, June 30, 2013

ULASAN BUKU : AKHBAR MINGGUAN MALAYSIA 2013

      Bismillahirrahmaanirrahiim...
      Sepanjang menggunakan internet dan sejak jadi 'akak google,' dah lama saya tak beli paper, sebabnya asyik duk baca berita-berita online jer...ari ni tak tau sebab apa tetiba cik abang sayang tergerak hati sangat nak belikan paper2 ni semua untuk saya, mungkin dia tau isterinya ini memang ulat buku, majalah n paper....kalau hari ahad macam ni abis semua gayanya paper2 kat kedai tu nak diborongnya dan dibeli bagi kat saya...ahaha...rupa2nya dalam pada duk selak2 cari informasi best yang saya minat dan teruja duk baca macam2 berita yang disiarkan, mak aihhh...terjumpa pulak artikel yang ni kat Laman Ulasan Buku, Mingguan Malaysia edisi Ahad 30.06.2013....

       Artikel ini tulisan Dr. Aminuddin Mansor...twittttttttttttt...bulat jap biji mata ni bila tengok nama tertulis kat situ dan buku tu cam kenal jer...ohoho...memang kenal sangat pun ngan buku tu...hehehe...apa pun terima kasih ketengahkan buku ini untuk diulas dan terima kasih n Tahniah juga buat abg Lan (Roslan Madun) yang menyelenggarakan buku ni kerana turut sudi memuatkan karya saya di sini...syukran!..:)
Untuk membaca artikel, sila klik pada gambar... 
 

Terbitan Akhbar Mingguan Malaysia 30.06.2013 di ruangan Ulasan Buku.

No comments: