ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Thursday, September 19, 2013

KEJUTAN HARI JADIKU : KEK ANGRY BIRD 2013!!
Terima kasih buat suami tercinta kerana membuat kejutan untuk hari lahirku semalam...kek ini sangt kiut! Tak lupa juga buat rakan-rakan yang mengirimkan ucapan hari lahir, terima kasih banyak-banyak...semoga Allah berkati dan rahmati hidup kita di dunia dan akhirat. Terima kasih juga istimewa untuk para pengunjung setia blog Nukilan Kreatif Nurza...anda semua tetap saya hargai...Salam hormat dan ceria selalu...:)

-CT Nurza-
19 Sept. 2013
01:17 pg.

2 comments:

dapor meletop ainnurmustaqim said...

asalamualaikum sis....waaaaaaahhhh cantiknye kek tu...sayang hubby kat nz...terharu ainnur tgk....epy besday nz..mudahan pjg umur,murah rezeki sihat badan n bahagia berpanjangan dan berjaya dalam segala lapangan yg diceburi..teruskan menulis selagi mata pena tidak patah dan dakwat tak kering...

®CT Nurza 2010-2013 said...

Waalaikumussalam my bffku sayang....uhuhu...Insya-Allah, kasih sayang kerana Allah sejak dari awal mudah-mudahan akan kekal sampai ke jannah...tu la kek tahun ni lain rupa sikit kan???...mesti dia teliti dalam diam2 apa Nz suka sebab kaler tu pun dia tau salah satu kaler kesukaan Nz...ehehe...sedih tak dapat ajak Ainnur rasa sama kek yang sedap tu...terima kasih kerana sentiasa memberi semangat untuk Nz terus berkarya di sini meski banyak dugaan-Nya...luv u so much!...muahhh!