ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Sunday, December 29, 2013

NUFFNANG DIGIZEN "THANK YOU SALE"

Assalamualaikum dan selamat malam semua...


Menghargai  insan-insan teristimewa yang disayangi dan dikasihi, merupakan satu hal yang amat penting untuk dilakukan biarpun ianya nampak agak remeh dan kecil. Begitu juga dengan diriku. Selain daripada ibu, ayah, suami, saudara-mara dan kaum keluarga, aku juga mempunyai rakan-rakan yang amat aku sayangi dan hargai dalam hidupku, terutama sekali rakan-rakan pada zaman persekolahanku.

Syukur, Alhamdulillah! Kebelakangan ini, tanpa dijangka aku dapat bersua kembali dengan rakan-rakan baikku dahulu. Walaupun masing-masing agak sibuk dengan kehidupan seharian demi tugas dan tanggungjawab yang dipikul dan digalas, namun bila mempunyai kelapangan dan kesempatan waktu, kami tetap akan meluangkan masa untuk bertemu dan berkongsi cerita bersama-sama.

Inilah kehidupan yang membuatkan aku rasa begitu ceria dan bahagia setiap hari. Kami sering bertanya khabar di antara satu sama lain. Diwaktu ada kelapangan, kami akan keluar bersama-sama ke Bandar untuk melihatjualan sale kerana di penghujung tahun sebegini, ada banyak jualan murah dan tawaran-tawaran hebat sedang berlangsung di merata tempat khususnya, di  pusat membeli belah yang sememangnya tidak asing lagi bagi penduduk setempat.

Kesempatan itu juga, kami gunakan untuk meninjau-ninjau gadget terbaru yang sedang tip top di pasaran pada masa kini. Kecanggihan dunia teknologi masakini begitu mengujakan hati untuk mengetahui tentang gadget-gadget terbaru yang sedang hangat dipasaran. Tambahan pula, Syarikat Telekomunikasi seperti DIGI juga turut membuat tawaran hebat  untuk jualan murah Smartphonedan Tablet yang begitu canggih dan terkini ,jadi peluang yang ada tidak kami lepaskan untuk mengetahui perkembangannya sambil di hati bertekad untuk berusaha mendapatkannya suatu hari nanti.

"Terima kasih sale" kerana dengan adanya jualan dan tawaran hebat sebegini, sekurang-kurangnya aku berusaha untuk menanam azam baru pada 2014 nanti untuk cuba mendapatkan Smartphone ataupun Tablet idamanku iaitu Sony  Xperia Z yang begitu aku minati sekali. Kepada yang berhasrat untuk memilikinya anda bolehlah mendapatkan maklumat lanjut tentangnya di sini
 http://digi.nuffnang.com.my/2013/12/12/digizens-thank-you-sale/

No comments: