ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Tuesday, October 7, 2014

CPUV NUFFNANG 2014 - SEPT DAN OKTOBER.


Pic 1 : Print Skrin CPUV terkini Nuffnang 07/10/2014.

Bismillahirrahmanirrahiim...

Assalamualaikum dan salam Zulhijjah buat semua. Terlebih dahulu syukur sejuta kali syukur ke hadrat Allah SWT Yang Maha Pemberi kerana masih lagi memberi rezeki kepada kita semua sama ada rezeki usia, iman, akhlak, nikmat dan pelbagai lagi rezeki-rezeki lain yang dikurniakan kepada kita setiap masa. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah...hanya ucapan syukur dari hati dan sujud syukur yang mampu diucapkan jua. Nampaknya, Zulhijjah kali ini memberi seribu satu makna dalam hidup dan penglibatan saya sebagai seorang blogger kecil dan penulis bilis di dunia maya ini, khususnya di laman blog yang tak sehebatnya ini. Syukur, Alhamdulillah!

Sebenarnya, saya amat teruja dan terkejut yang amat sangat pada kali ini sebaik sahaja terpandang banyak CPUV yang baru masuk melekat di blog saya seawal Januari 2014 sehinggalah ke Oktober ini yang mana ia masih berterusan lagi sehingga kini. Semoga kehadiran CPUV ini meningkatkan lagi semangat dan ketulusan saya untuk terus berkarya dari hati menghasilkan idea-idea kreatif yang tulen dari jiwa seni saya yang wujud sejak di bangku sekolah rendah lagi. Saya percaya semua ini adalah berkat doa dari muslimin dan muslimah di seluruh dunia yang sentiasa memanjatkan doa untuk  kita semua saudara seagamanya termasuk diri ini. Terima kasih kepada pendoa-pendoa yang ikhlas mendoakan saya dan semua insan ya...doa kalian sangat berharga dan dihargai...:)

Tak lupa juga terima kasih daun keladi dan terima kasih sekalung budi kepada semua pengiklan-pengiklan yang sudi memilih blog saya untuk dihiasi dengan iklan-iklan ceria anda yang terkadang meniupkan semangat kepada diri saya untuk mengemaskini blog saya ini selalu bila ada sahaja kesempatan dan kelapangan waktu.

Insya-Allah, dengan kepercayaan yang diberikan saya akan cuba hasilkan tulisan-tulisan yang baik dan dapat memberi manfaat sedikit sebanyak kepada semua pembaca setia blog Nukilan Kreatif Nurza ini. Tiada janji yang mampu diberikan, namun hanya usaha yang mampu saya buktikan keberhasilannya kelak. Doakan saya agar diberikan ilham yag baik-baik oleh Allah SWT untuk terus mencoretkan sesuatu yang terbaik juga untuk tatapan anda semua.

Semoga 2014 yang makin meninggalkan jejaknya untuk sampai ke penghujung ini nanti akan memberikan seribu satu kenangan manis dan terindah buat diri saya harapnya. Insya-Allah!

Terima kasih Mr./Mrs. Nuff yang sentiasa ceria dan senang berkomunikasi dengan saya menjawab setiap persoalan dan kemusykilan yang diajukan selama setahun saya mendekati anda di sini...kredit buatSalam hormat dan ceria selalu dari saya buat kesemua para pengiklan yang sudi memandang blog ini juga. Semoga sukses sentiasa! :)

Sekadar coretan,
-CT Nurza-
07 Oktober 2014
20:18mlm.

No comments: