ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Sunday, March 22, 2015

CPUV NUFFNANG MAC 2015 : TERIMA KASIH!


Bismillahirrahmanirrahiim...

Alhamdulillah, Syukur! tak sangka dah lama tak menjenguk akaun Mr./Mrs. Nuff@

http://www.nuffnang.com.my/ rupanya masih ada rezeki yang singgah. Allah Hu Rabbi!
Maha Suci Allah Yang Melimpahkan Rahmat-Nya. Syukur sangat-sangat!

Dengan adanya coin-coin yang mengisi tabung kendiri hasil kepercayaan daripada para pengiklan yang sudi memilih blog ini untuk mendapat kempen 'cpuv'nya, maka dapatlah bertambah simpanan untuk skim persaraan 1M ku nanti.  Al-maklumlah... nak harapkan simpanan KWSP je mana cukup kan? untuk merealisasikan projek kasih amal dan baktiku pada hari-hari tua nanti. Lebih-lebih lagi projek nak tanam pokok kelapa tuh...hihihihih. Gurau saja, jangan marahhhh!

Walau apapun, terima kasih banyak ya, Mr./Mrs Nuff serta kesemua para pengiklan yang sudi memilih blog NKN ini untuk turut mencelah dalam ratusan ribu blog lain lagi yang terpilih bagi menerima kempen hebat anda. Semoga kejayaan terus bersama anda juga, wahai penaja dan pengiklan yang saya hormati. Maaf, tak dapat nak disebutkan satu per satu kerana terlalu banyak...:)

Kebersamaan anda dalam menceriakan dan memeriahkan blog NKN ni amat-amat dihargai. Terima kasih juga kepada 'Unik Visitor' saya yang setia menjadikan blog ini medan santai anda di waktu lapang. Alhamdulillah, syukur sekali lagi.

Akhir kata, Salam Tahajud dan selamat pagi buat semua.

Terima kasih 'burung pagi' kerana kicauanmu yang merdu mengejutkan aku sentiasa!

-CT Nurza-
22032015
05:46pg.


No comments: