ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Thursday, May 7, 2015

MAJLIS PELANCARAN BUKU 'THE ETERNAL STORM'. 
Foto 1&2 : Bergambar kenangan dengan pihak Penerbit & Penyumbang yang turut hadir untuk menyaksikan Pelancaran Buku 'The Eternal Storm' - Sekali Air Bah, Selamanya Pasir Berubah. Terima Kasih kepada pihak penerbit yang turut sudi melamar dan membukukan salah sebuah karya  nukilan saya di blog ini, sebagai projek amal untuk membantu mangsa-mangsa banjir di Kelantan yang telah ditimpa musibah pada musim banjir besar yang lalu.

Semoga dengan usaha menerbitkan buku sebegini, dapat jua para penulis kecil seperti saya memberikan sedikit sumbangan dengan cara sendiri sebagai jariah kecil yang tidak seberapa untuk meringankan beban dan kesulitan mangsa-mangsa banjir di sana. Harapannya semoga Allah SWT memberkati segala hasil usaha yang dilakukan dan disampaikan pula pahalanya buat kedua-dua ayahanda dan bondaku yang tercinta di alam sana. Aamiin. Majlis Pelancaran buku ini telah diadakan di Pentas Utama, PWTC, Kuala Lumpur sempena PBAKL 2015. Terima kasih ITBM dan juga pihak penerbit.
Foto 3 : *Kredit untuk Page ITBM.

Foto 4 : Bergambar kenangan bersama Pak Khalid Salleh & Abang Pyann Habib di Booth ITBM, ketika meninjau-ninjau untuk membeli buku-buku terbitan ITBM.

Sekian, aku dan PBAKL 2015 yang bertarikh 29 April 2015.

- CT Nurza -
07 Mei 2015

09:05pg.

No comments: