ASSALAMUALAIKUM! SELAMAT DATANG KE BLOG NUKILAN KREATIF NURZA. SALAM KUNJUNG ZIARAH!

Rakan-Rakan & Followers Yang Dihargai, Terima Kasih Sekalung Budi! Tulus Dari Hati...:)

Sunday, February 21, 2016

ANTOLOGI PUISI MAHABBAH BAHASA


Foto 1 : Terima kasih kepada Pihak Muzium yang sudi mengirimkan kad jemputan ini ke peti masuk mesej saya. Insya-Allah! sedang difikirkan untuk hadir jika diberikan kesihatan yang baik.


 Foto 2 : Majlis Pelancaran Antologi Puisi 52 Penyair Mahabbah Bahasa bertempat di Teratak Za'ba, Jempol, Negeri Sembilan Pada 27 Februari ini.


Antologi ini memuatkan lebih 240 kuntum sajak daripada 52 penyair dan mereka yang sedang menempa nama dalam bidang ini. Dimuatkan dalam 250 halaman. Harga jualan RM20.

Dato’ Dr Ibrahim Ghaffar, Prof Dr Lim Kim Hui (Jerman), Dr Chong Ah Fok ­(Brunei), Dr Phaosan Jehwae (Thailand), Dr Noramin, Dr Raja Rajeswari Seetha ­Raman, Marzuki Ali, Mahaya Mohd Yassin, Asrizal Nur (Indonesia), Firdaus Nordeen (Brunei), Abang Patdeli Abang Muhi, Saring Sirad, Sahrunizam Abdul Talib, Roslan Madun, Syarifudin Ariffin (Indonesia), Haslina Usman, MZ Halim Hassan, Ghazali Lateh, Abdul Latiff Hisham, Razali Mohd Yussof, Norazimah Abu Bakar, Leo Aws, Tabir Alam, Norjannah MA, Rara Gendis Danerek (Indonesia), Syukri Isa (Aceh), Wok Keranji, Yatim Ahmad, Asmira Suhadis,Salman Faris (Indonesia), Zakariya Amataya (Thailand) dan Mohamed Nasser Mohamed.

‘Abd Hadi Hashim, Adziah Abd Aziz, Aizamin Abd Aziz, Azizah Mds, Cg Karmin, CT Nurza, Dewi Ali, Hafizzi Saiman, Indah Hairani Latif, Juriyati Mat Jalil, ­Kasmahwati Abdul Gani, Khairul Azhar (Dr), Mustaffa Siraj, Norgadis Labuan, Pauzi Mohd Isa, Rosmah Lamat, Shazly Abdullah, Teo Wei Sing, Wacana ­Minda dan Wan Yusof.Foto 3 : Syukur, Alhamdulillah! ini merupakan Antologiku yang ke #6 bersama penulis lain yang diterbitkan. Buku ini merupakan buku keduaku yang telah diterbitkan untuk membuka lembaran tahun 2016. Insya-Allah! selagi niat lurus kerana-Nya, tiada apa yag dapat menghalang segala usaha meski berbagai ujian didatangkan. Hikmahnya pintu rezeki dilapangkan oleh-Nya dan dibukakan ruang seluas-luasnya tanpa pernah diduga. Aamiin ya rabbal a'lamiin.

Terima kasih kepada rakan-rakan dan pembaca setia blog NKN yang sentiasa mendoakan kejayaan saya dan menjadikan karya-karya di blog ini sebagai bahan rujukan dan kegunaan untuk majlis-majlis rasmi yang diadakan di sekolah, universiti serta lain-lain. Sokongan anda semua amat-amat saya hargai.

CT Nurza.
21/02/2016.


No comments: